Menu
JPR Advocaten

Kennisupdate Arbeidsrecht

16 juni 2015  •  Aanvang: 12:00 uur

Graag praten wij u ook in juni weer bij over de actualiteiten in het arbeidsrecht. Aan de vooravond van de invoering van het tweede deel van de Wet Werk en Zekerheid zetten wij met u de punten op de i en bespreken wij daarnaast andere actualiteiten, veelal aan de hand van sprekende praktijkvoorbeelden uit de recente jurisprudentie.

Wij nodigen u van harte uit voor één van de 8 interactieve lunchbijeenkomsten, die wij in de periode van 16 juni tot en met 25 juni 2015 speciaal voor werkgevers en HR-professionals organiseren. De bijeenkomsten vinden plaats van 12:00 uur tot 14:00 uur op diverse locaties.

Wilt u deelnemen?
Graag ontmoeten wij u op één van deze gelegenheden. Uiteraard zijn ook uw collega’s of relaties van harte welkom. Aan deelname zijn geen kosten verbonden en voor een lunch wordt gezorgd. U kunt zich via onderstaand inschrijfformulier aanmelden. Voorafgaand aan de bijeenkomst ontvangt u van ons nog een bevestiging van inschrijving. Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing (via marketing@jpr.nl of 0570-614080).Wij zien uit naar uw aanwezigheid en beloven u een informatief programma.

Programma
12:00 uur
Ontvangst met koffie/thee en lunch
12:30 uur
Lezingen
14:00 uur
Einde en gelegenheid om na te praten

Locatie
JPR Advocaten Doetinchem
JPR Advocaten Doetinchem
Koopmanslaan 4 7000 AH Doetinchem
Bekijk vestiging
Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief: