Menu
JPR Advocaten

Lunchbijeenkomst Actualiteiten Bouwrecht - 17 september

17 september 2020  •  Aanvang: 12:00 uur
Lunchbijeenkomst Actualiteiten Bouwrecht - 17 september

Aan de hand van recente uitspraken van Raad van Arbitrage en gewone rechter praten specialisten Peter Breukelaar en Erin Speelman u bij over do’s en dont’s bij toepasselijk verklaring van Algemene Voorwaarden (inkoopvoorwaarden, UAV, AVA), verzuim en in gebreke stelling, mogelijkheden tot ontbinden of opzeggen van overeenkomsten, gebrekenregelingen, garanties, meerwerk, retentierecht en wat verder ter tafel komt.

Na afloop bent u weer volledig juridisch opgefrist en voldoende toegerust om de markt op te gaan!

Wilt u deelnemen?

Wij organiseren de lunchbijeenkomst Actualiteiten Bouwrecht op donderdag 10 en donderdag 17 september van 12.00 tot 14.00 uur. Aan deelname zijn geen kosten verbonden en voor een lunch wordt gezorgd. Graag ontmoeten wij u op één van deze gelegenheden. Uiteraard zijn ook uw collega’s of relaties van harte welkom.

Wij houden ons aan de RIVM richtlijnen. Hierdoor zien wij ons genoodzaakt het aantal deelnemers te beperken tot maximaal 20.

Voorafgaand aan de bijeenkomst ontvangt u van ons nog een bevestiging van inschrijving. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons (via info@jpr.nl of 088-6160010). Wij zien uit naar uw aanwezigheid en beloven u een informatief programma.

Locatie
Postillion Hotel
Deventerweg 121 7418 DA Deventer
Bereken route
Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief: