Menu
JPR Advocaten

Kennissessie over Meldplicht Datalekken

22 november 2016  •  Aanvang: 15:00 uur
Kennissessie over Meldplicht Datalekken

Op dinsdag 22 november 2016 organiseren we samen met Unica Schutte ICT een kennissessie over Meldplicht Datalekken. Tijdens deze kennissessie, die plaatsvindt bij Hotel Van der Valk – De Cantharel in Apeldoorn, vertelt de Risk & Compliance Officer van Unica Schutte ICT, Dennis van Hoof, welke technische procedurele ICT-maatregelen u moet nemen om aan deze aangescherpte wet te voldoen. Tevens krijgt u inzicht in de door Unica Schutte ICT genomen maatregelen. 

Na een korte break neemt  Leonie Ouwersloot-Koster van JPR Advocaten het stokje van Dennis van Hoof over. Als advocate met een specialisatie in ICT-recht en intellectueel eigendom kan zij u als geen ander vertellen over de juridische kwesties rondom Meldplicht Datalekken. Leonie Ouwersloot-Koster gaat verder in op dossiervorming: wat moet u doen als u een melding krijgt? Welke juridische haken en ogen zijn er verbonden aan de aanscherping van deze wet? Kortom: Meldplicht Datalekken in de praktijk.

Wilt u zich direct inschrijven? Dat kan door te klikken op onderstaande button en uw gegevens in te vullen. Geïnteresseerde collega’s zijn ook van harte welkom!

Wij zien er naar uit om u te ontmoeten tijdens de kennissessie Meldplicht Datalekken. Mocht u verhinderd zijn maar toch graag extra informatie willen, neemt u dan contact met ons op via visser@jpr.nl.

VANWEGE GROTE BELANGSTELLING VOOR DEZE BIJEENKOMST IS HET HELAAS NIET MEER MOGELIJK OM U IN TE SCHRIJVEN VOOR DEZE KENNISUPDATE.

Programma
15:00 uur
inloop en ontvangst
15:15 uur
presentatie van Dennis van Hoof, Risk & Compliance Officer bij Unica Schutte ICT
16:00 uur
borrel
16:30 uur
Meldplicht Datalekken in de praktijk, Mr. Leonie Ouwersloot-Koster, JPR Advocaten

Locatie
Hotel Van der Valk - De Cantharel
Van Golsteinlaan 20 7339 GT Apeldoorn
Bereken route
Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief: