Menu
JPR Advocaten

HRM-dag 2018

2 oktober 2018  •  Aanvang: 12:00 uur

Graag nodigen we jou uit voor onze HRM-middag 2018 op dinsdag 2 oktober 2018. Dit jaar staan we rondom het thema “de millennial” stil bij de uitdagingen die de aantrekkende economie met zich meebrengt. Iedereen zal het herkennen:  er ontstaan weer vacatures in je organisatie, maar goede kandidaten zijn moeilijker te vinden dan een paar jaar geleden. En hoe behoud je je mensen? Zij vormen immers het kapitaal van de onderneming. En tenslotte: wanneer komt het moment van loslaten…

Hoe vind je in deze tijd de juiste kandidaat? Ben je als bedrijf aantrekkelijk genoeg voor de ‘millennial’ en richt je je wel op de juiste doelgroep? Focus je je op de juiste arbeidsvoorwaarden en zet je de juiste (communicatie)middelen in? Nieuwe generaties denken anders en hebben andere normen en waarden. Past dat wel? En hoe creëer je een optimale samenwerking tussen deze jonge medewerkers en de oudere generatie? Dit zijn vragen waar veel HRM’ers mee te maken hebben. Graag geven we je hierover tips en achtergrondinformatie op onze HRM dag.

Tijdens deze middag zal onze spreker Thijs Launspach je allereerst bijpraten over alles wat je moet weten over de millennial en generatiedifferentiatie. Daarna gaan we in diverse workshops verder in op de thema’s als ‘onboarding’, ‘employer branding’ en doelgroep benadering vanuit mediaperspectief. Hierbij zetten we je aan het denken en krijg je bruikbare tips en handvatten die je direct kan inzetten in jouw organisatie. Zien we jou ook op 2 oktober? Geef je dan nu op door een e-mail te sturen naar marketing@jpr.nl.


Agenda

We zullen de HRM-dag starten om 12.00 uur met een gezamenlijke lunch. Hierna zal Thijs Launspach spreken, waarna we na een korte pauze vervolgen  met 2 workshops naar keuze. Tot slot zullen we de actualiteit op het gebied van arbeidsrecht met je doornemen in de vorm van een quiz. We sluiten de dag af met een gezamenlijke borrel. 
 
Dit jaar hebben weer een aantal interessante workshops voor je geselecteerd:

  •  Workshop 1: Fongers & Fongers Werving en Selectie - Van Employer      Branding tot Onboarding 
  • Workshop 2: Qambium - de HRevolutie
  • Workshop 3: Studio MAD - doelgroep benadering vanuit innovatief mediaperspectief
  • Workshop 4: Het Gilde Bureau voor Marketing & Communicatie - van werknemer naar merknemer


We vragen je bij inschrijving om door te geven welke 2 workshops je het meest interessant vindt, zodat we hier zoveel mogelijk rekening mee kunnen houden. We zien je aanmelding graag voor 14 september tegemoet. Vol = vol!

Als locatie is  gekozen voor Boode te Bathmen (Brink 10, 7437 ZG Bathmen).

Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief: