Menu
JPR Advocaten

HRM-dag

10 oktober 2017  •  Aanvang: 12:00 uur
HRM-dag

Graag nodigen wij jou uit voor onze HRM-dag 2017, die zal plaatsvinden op dinsdag 10 oktober 2017. Het thema van de bijeenkomst is: duurzame inzetbaarheid van de werknemer.

Van organisaties worden vergaande inspanningen gevergd om werknemers langer en gezonder aan het werk te houden. Graag willen wij jou deze middag handvatten aanreiken waarmee je werknemers duurzamer en gezonder binnen de organisatie kunt behouden.

Wij bieden in totaal vijf verschillende workshops aan, waarvan je drie workshops naar keuze kunt volgen.

Workshop 1 Vitaliteit binnen de organisatie, door Duurzaam inzetbaarheidscentrum Deventer
Actief aan de slag met de thema’s; duurzame inzetbaarheid en vitaliteit. Op zoek naar een passende invulling voor een programma en activiteiten om deze organisatie breed in te zetten? Een belangrijk uitgangspunt is dat de wijze van benadering aansluit bij de doelgroep en een niet ‘belerend’ karakter krijgt. Het duurzaam inzetbaarheidscentrum zal deze middag tips en tricks geven hoe vitaliteit ook bij u in de organisatie kan worden ingezet.

Workshop 2 Happiness@ Work en hoe dit een positieve bijdrage kan leveren aan de organisatie, je klant en gehele groei!, door Happycoach Tamara Tielen

Workshop 3 Talentmanagement, door Symbus Doetinchem
Herkent u dat binnen uw organisatie vooral de focus gelegd wordt op de (de technische aspecten van) de kernactiviteit van de organisatie en procesverbetering? Het blijven ontwikkelen van kennis en vaardigheden is een absolute voorwaarde om aangesloten te blijven bij ontwikkelingen in de directe omgeving van uw organisatie.
Wakker zijn, snel  schakelen en kunnen meebewegen. Organisaties die tot snelle omgevingscommunicatie in staat zijn, presteren beter dan organisaties die dat minder goed kunnen.
Hoe wakker is uw organisatie? Wat betekent wakker zijn dan voor u en uw medewerkers. Hoe blijven u en uw medewerkers invulling geven aan de benodigde vakkennis en vaardigheden? En welke competenties zijn daarvoor dan van belang.
Wij hebben een aanpak ontwikkelt die zich bewezen heeft in de praktijk.

Workshop 4 Hoe voer ik de veranderingen door in mijn organisatie, door W3-grow
Hoe vergroot je de slagkracht van uw organisatie. W3 faciliteert radicale en duurzame verandering. Na deelname aan de workshopt beschikt u over de eerste handvatten om aan de slag te gaan met uw medewerkers in het kader van duurzaam inzetbaarheid en een start te maken met de verandering.

Workshop 5 Subsidiëring van een duurzaam inzetbaarheidsbeleid, door Knippenborg Subsidieadvies

Bij aanmelding kan een voorkeur worden aangegeven en een reservekeuze. Wij zullen bij het indelen van de deelnemers zoveel mogelijk met jouw wensen rekening proberen te houden.

Als locatie is gekozen voor Boode Bathmen, Brink 10 te Bathmen (7437 AM).

Jouw aanmelding zien wij graag vóór 29 september aanstaande tegemoet.

Wij verwelkomen je graag op 10 oktober 2017 te Boode Bathmen.

Programma
12:00 uur
inloop en lunch
13:00 uur
workshopronde 1
14:00 uur
pauze
14:20 uur
workshopronde 2
15:20 uur
pauze
15:40 uur
workshopronde 3
16:40 uur
borrel

Locatie
Boode Bathmen
Brink 10 7437 ZG Bathmen
Bereken route
Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief: