Menu
JPR Advocaten

Kennisupdate arbeidsrecht

9 april 2018  •  Aanvang: 12:00 uur
Kennisupdate arbeidsrecht

Graag praten wij u ook dit voorjaar weer bij over de actualiteiten in het arbeidsrecht. Leonie Ouwersloot-Koster zal ingaan op de hoofdlijnen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming die per 25 mei 2018 van kracht wordt. Daarnaast zullen wij andere actuele onderwerpen bespreken, zoals vergoedingen bij ontslag (op staande voet).

Vorig jaar introduceerden wij onze kennissite voor arbeidsrecht. Tijdens de lunchbijeenkomsten geven wij desgevraagd wederom graag een toelichting over de mogelijkheden die dit biedt.

Wij nodigen u van harte uit voor één van de 8 interactieve lunchbijeenkomsten, die wij in de periode van 20 maart tot en met 26 april 2018 speciaal voor werkgevers en HR-professionals organiseren.

De bijeenkomsten vinden plaats van 12:00 uur tot 14:00 uur op diverse locaties.

Bent u accountant/adviseur?

Dan bent u van harte welkom op onze bijeenkomst op donderdag 26 april 2018 bij Hotel Bakker te Vorden. Hiervoor stellen wij een aangepast programma vast dat aansluit bij uw vak.

Wilt u deelnemen?

Graag ontmoeten wij u op één van deze gelegenheden. Uiteraard zijn ook uw collega’s of relaties van harte welkom. Aan deelname zijn geen kosten verbonden en voor een lunch wordt gezorgd. U kunt zich aanmelden via onderstaand inschrijfformulier. Voorafgaand aan de bijeenkomst ontvangt u van ons nog een bevestiging van inschrijving. Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing (via vloedgraven@jpr.nl of 0570-614080). Wij zien uit naar uw aanwezigheid en beloven u een informatief programma.

Mocht u onze nieuwsbrieven in de toekomst niet meer willen ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden.

Locatie
JPR Advocaten Doetinchem
JPR Advocaten Doetinchem
Koopmanslaan 4 7000 AH Doetinchem
Bekijk vestiging
Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor de nieuwsbrief: